Pokemon kaart laten graden

Wil je de waarde van je waardevolle Pokémon kaarten maximaliseren? Overweeg dan om je kaarten te laten graden! Bij ons bieden we professionele kaartgrading services aan om ervoor te zorgen dat je kaarten nauwkeurig worden beoordeeld en geëvalueerd.

Pokemon kaart laten graden door PSA

Vanaf heden verzenden wij ook jullie waardevolle kaarten naar PSA!

In deze service zit het graden door PSA zelf, alsook het verzekerd verzenden van jouw kaarten naar én van PSA tot bij ons.

Stappenplan om jouw Pokemon kaarten via ons in te zenden:

  • selecteer per kaart die je wilt sturen naar PSA 1x deze service in jouw winkelmandje
  • download het PSA formulier dat je kan invullen en mee verzenden met jouw kaarten (vergeet dit niet!)
  • verzend jouw kaarten naar ons (Kasteelstraat 10, 9660 Brakel), of breng ze binnen in de winkel, in een toploader of cardsaver
  • kom je jouw kaarten na de grading ophalen, selecteer bij het afrekenen dan de verzendoptie “afhalen”, wil je ze teruggestuurd krijgen, selecteer dan “verzending”

Let er op dat er bij waardevolle kaarten door PSA soms een extra fee wordt aangerekend, deze fee wordt doorgerekend aan de eindklant bij afhaling.

Per 5 à 6 weken zal er een zending gebeuren naar PSA, dit hangt af van de hoeveelheid kaarten die we binnen hebben. Bij vragen kan je ons gerust mailen.

Waarom Je Pokemon Kaarten Laten Graden bij Ons?

  1. Deskundige Beoordeling: Ons team van ervaren graders is bekend met alle aspecten van het beoordelen van Pokémon kaarten, inclusief de staat, centering, randen en oppervlakteconditie. Je kunt erop vertrouwen dat je kaarten worden beoordeeld door experts op dit gebied.

  2. Behoud van Waarde: Door je Pokémon kaarten te laten graden, behoud je niet alleen de waarde van je collectie, maar kan deze zelfs toenemen. Gegradeerde kaarten worden gewaardeerd vanwege hun objectieve beoordeling van conditie, wat verzamelaars vertrouwen geeft bij het kopen en verkopen.

  3. Bescherming: Gegradeerde kaarten worden zorgvuldig verzegeld en voorzien van een label met de beoordeling, waardoor ze beschermd zijn tegen beschadiging en manipulatie. Dit zorgt ervoor dat de conditie van je kaarten behouden blijft voor de lange termijn.

  4. Transparantie: Bij ons ben je verzekerd van een transparant en eerlijk gradingsproces. We volgen strikte richtlijnen en normen om ervoor te zorgen dat je kaarten nauwkeurig worden beoordeeld en dat je tevreden bent met het resultaat.

Begin Vandaag Nog met Je Pokemon Kaarten Laten Graden!

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om je Pokémon kaarten te laten graden. Met onze professionele grading services kun je de waarde van je collectie maximaliseren en met vertrouwen pronken met je meest waardevolle kaarten. Bereid je voor om versteld te staan van de verbetering van je Pokémon verzameling!